HealthDiary ♥

2013-02-04
13:44:00

3 Motivation Tips
Motivationen tryter ibland ganska rejält och du kommer någon gång tänka varför gör jag det här? I detta inlägget delar vi med oss av några motiverande tips som faktiskt fungerar för oss!

Gör ett collage
Collaget ska innehålla saker som motiverar dig, olika citat som får dig att känna kämparglöd och en bild på din drömkropp! Sätt denna någonstans där du ser den ofta, till exempel vid sängen och läs sedan detta varje dag!

Skaffa en träningsdagbok
I boken ska du på första sidan skriva upp varför du vill träna och vad som gjorde att du startade! Du fyller sedan bara på boken med vad du gjort för träning var dag, ungefär hur mycket kalorier du bränt och hur du kände innan och efter! Detta är bra att läsa när du känner att du inte orkar mer!

Träna med en kompis
Det gör det hela mycket roligare och man får dela sina förändringar på till exempel gymmet med någon. Det är alltså fler än du som ser förändringarna! Det är dessutom inte lika lätt att skippa träningen då din kompis säkerligen är mer pepp än du är vissa dagar! När vi tränar är vi minst tre styckna, kan inte någon så slipper vi dessutom gå ensamma! Detta har gjort att vi orkar mer än vad vi trodde till en början och att vi pushar oss själva lite mer än annars!

Det viktigaste är att inte känna att träningen är en tråkig sak som du måste göra, för då gör du fel! Det ska vara roligt att förändra sitt liv och är det inte det får man testa något nytt! Funkar inte gymmet för dig, byt om detta till hemmaträning, gruppträning, eller det som passar dig bäst!
Taggar: fit, fitness, fitspo, fitsporation, hemmaträning, hälsa, motivation;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: